Prima evadare

Nici nu s-a împlinit anul de când pedalez pe draga mea Merida Kalahari roşie şi împopoţonată cu abţipild cu Steaua că iată ce mă pregătesc eu pentru maratonul „Prima Evadare”.  S-au înscris mai bine de o mie de biciclişti pentru traseul de 55 de km care porneşte de la aleea Privighetorilor şi se opreşte la Snagov.

Antrenamentul meu se cam rezumă la drumuri zilnice Pantelimon-Leu. La starea în care se află pistele de pe Splaiul Unirii am putea spune că mă dau şi offroad 🙂  Ştiu să mă feresc de copacii stufoşi, de craterele din asfalt, de maşinile parcate, etc. Pot să urc şi să cobor bordurile gigant. Încă nu-mi ţin şaua suficient de sus şi nu ştiu dacă pe teren accidentat o să pot să pedalez prea mult în picioare. M-am dat o singură dată prin pădurea Băneasa…Am maxim cinci ore la dispoziţie ca să termin traseul. Sper să-mi fie de-ajuns. Mâine mă antrenez cel mai probabil pe la Cernica.

Aş fi zis că revin cu poze dacă nu aş fi rămas fără aparat în Vama Veche…dar despre isprava asta într-un post viitor după ce-mi mai trece ciuda.

3 gânduri despre „Prima evadare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s