O bicicleta rosie surpriza

Mulţumesc BICICLETA ROŞIE şi Bikewalk pentru că mi-aţi dat ocazia să fac o surpriză frumoasă!

Vă spuneam că dacă aş câştiga o bicicletă roşie aş face-o cadou. Cred că am lipici la surprizele cu biciclete. Acum doi ani, de ziua prietenului meu, i-am luat o bicicletă şi am legat-o cu fundă roşie. Tocmai ce i se furase vechea bicicleta şi când a văzut-o pe cea nouă a făcut faţa aia* cu ochii măriţi de plăcere. Faţa aia cred că stă la baza impulsului de a dărui şi mai ales de a surprinde.

Nu mă aşteptam să câştig aşa că surpriza a fost mare şi pentru mine. Când i-am spus prietenei mele că o bicicletă roşie, cu coş mare, ochi de pisică şi lumină pe faţă o aşteaptă, m-am bucurat din nou de expresia aia. Apoi a început să ţopăie şi să-şi facă planuri: „În coşu ăla o să-mi pun un căţeeeel!”

O s-o pun să citească „cele zece porunci ale biciclistului responsabil” şi apoi „în şa!”.

M-am dat şi eu o tură cu bicicleta roşie şi a fost tare haios. Chiar simţi că te plimbi  de plăcere. E finuţă, are frânele moi şi e foarte ascultătoare. Mă aşteptam să fie mai grea, dar e absolut rezonabilă. Nici nu ştiam ce plăcut e un cadru „de fată”!! Cu o astfel de bicicletă nu poţi să fii decât super drăguţ în trafic:)

Felicitări tuturor câştigătorilor! Felicitări organizatorilor(inclusiv bloggerilor Arhi, Cabral, Zoso, Visurat si Piticu) pentru că au reuşit să facă blogurile şi reţelele sociale să spună sute de poveşti şi să încurajeze mersul pe bicicletă. A fost o campanie foarte reuşită.

*Dacă nu ştiţi despre ce faţă vorbesc e cazul să faceţi o surpriză frumoasă cuiva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s