Iris in True Club

Sau cum am descoperit un nou club care se vrea cuib de concerte rock live, prin care n-o să mai trec. Atenţie urmează răutăţi 🙂

Mi-era dor de Iris pentru că nu-i mai văzusem din decembrie aşa că am mers cu mult-mult chef la acest concert. Am ajuns în club la 22:00 şi surprizele au început de la intrare. Deşi anunţaseră peste tot că biletul va fi 30 de lei, hop! cereau 40 şi nici nu-ţi ofereau vreun bon. Aş fi plătit şi mai mult pentru Iris dar de ce să nu fii corect şi să spui de la început cât costă? Sau măcar să schimbi preţul dar să oferi şi tu o bere de banii ăia? Sau să-mi dai bon ca să nu mă simt jecmănită?

Clubul nu era nicicum organizat pentru un concert. Mesele erau aşezate fix în faţa scenei ca să vadă şmecherii bine, că doar de-aia fac consumaţie. Într-un club atât de mic mi se pare inadmisibil să ocupi spaţiul de zbânţuială cu mese. Când ai un club imens ca Jukebox, da. Când eşti atât de mic, ori muţi mesele în lateral, ori te rezumi la formaţii necunoscute care nu ridică lumea în picioare. Şi în nici un caz nu serveşti la masă într-o seară în care cântă Iris. Nu ştiam cum să mai stau ca să nu-i încurc pe cei cu mese rezervate, pe fetele care serveau şi în acelaşi timp să nu ajung cu vreunul dintre cei doi stâlpi uriaşi în faţă. De ce ai pune doi stâlpi în faţa scenei?

Mi-au fost prea dragi Iris ca să mai povestesc şi alte minunăţii despre fauna din True Club (implică feţe foarte dubioase)

Pe cât de enervant mi s-a părut clubul, pe atât de veseli şi de bestiali au fost Iris. Cristi Minculescu râde tot timpul, se agită pe scenă şi cântă cu un chef de zile mari. Au băgat aproape toate piesele de pe noul album şi au încins atmosfera cu Să nu crezi nimic, Lady in Black, Strada Ta, Casino, Baby (la care s-a cântat foarte frumos). Ca de fiecare dată, la „Pe ape” au fost magistrali.

Dacă vă e dor de Iris găsiţi aici o listă cu următoarele concerte.

Pozele de mai sus le-am luat din galeria True Club

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s