7 lucruri pe care nu le stiti despre mine

Ina m-a amuzat de dimineaţă cu nişte mega dezvăluiri sub formă de leapşă. Vă spun doar că ascunde bine o pereche de cercei şi are centura maro la karate. Iată şapte lucruri pe care probabil nu le ştiaţi despre mine:

1. N-am ţară.

Nu am bunici la ţară. N-am furat cireşe (adunam doar dude din parcul Ioanid), n-am atins niciodată o vacă. O dată eram la mare şi am văzut nişte păsări cu ceva dubios la gât. Am întrebat-o pe mama dacă sunt bolnave. Erau curci.

2. Până în vara lu 2006 nu ştiam mai nimic despre munţi

Până să plec cu el la munte (după bac) eram o afoană care în tabere prefera să petreacă până dimineaţă şi să doarmă când restul porneau în drumeţii. Valea Cerbului- Omu-Mălăieşti a fost primul meu traseu serios şi mi-a trezit o pasiune pe care nu ştiu dacă altfel aş fi descoperit-o.


3. Nu ştiu să joc biliard.

Abia în decembrie 2010 am învăţat cum să ţin tacul, cred. Nu nimeresc nimic dacă nu-mi spune cineva în ce unghi trebuie să lovesc bila.

4. Am vrut să mă fac pictoriţă.

De pe la 7 până la 11 ani am mers în fiecare sâmbătă la cursuri de pictură. Îmi doream mult un şevalet. Citeam tratate de istoria artei. Pictam în ulei, cu acrilice, cu guaşe; pe sticlă, pe lemn, pe pânză, pe cartoane; desenam cu tuş, cu cărbune, cu creioane ceramice. Pe la 11-12 ani i-am dăruit lui Minculescu o icoană şi un peisaj pe pânză. Nu ştiu ce-o fi crezut săracul om:) Pasiunea s-a stins din lipsă de timp- eram prea ocupată cu orele de teatru şi balet. Duceam o viaţă foarte solicitantă la 11 ani 🙂

5. Primul meu job a fost de promoteriţă.

Eram clasa a XI-a şi era vorba de o campanie la scutecele Huggies. Umflam baloane cu un compresor, fotografiam copiii şi le printam pozele. Şefă de tură mi-a fost Cosmina Drobotă. Al doilea job a fost de prinţesă 😛 Mă numeam Sisi şi animam petreceri alături de Pompilică.

6. Nu port cercei

Când eram mică îmi doream enorm să mă umplu de cercei şi de tatuaje (asta e, ce să fac dacă ai mei mă duceau la Costineşti unde prin 95 încă erau motociclişti, tatuatori, rockoteci, nudişti?!)  Pe la 12 ani mi-am scos tortiţele de aur ca să le înlocuiesc cu nişte cruci de argint. Mi s-au umflat urechile. Am aşteptat să-mi treacă şi mi-am pus crucile la loc (eram într-o perioadă morticianistă). Iar îmi frigeau şi-mi pulsau urechile.  În liceu purtam cercel doar în urechea dreaptă. Stânga se astupase. Acum doi ani mi-am făcut alte găuri. Degeaba.

7. Nu mi-am dorit  să fiu jurnalist

Până să citesc „Frank Sinatra has a cold”  (la cursul de narativ ţinut de Cristi Lupşa) şi să descopăr că jurnaliştii au incredibila ocazie de a observa oameni excepţionali- fie ei persoane publice sau necunoscuţi cu poveşti senzaţionale- nu m-am gândit niciodată că aş vrea să lucrez în presa scrisă. În timp ce citeam textul lui Gay Talese mă luase cu frig şi mă frământau două gânduri: vreau să scrie cineva aşa despre Minculescu şi vreau să scriu  poveşti adevărate care să dea fiori. Dacă aş fi ştiut că ăsta e jurnalismul, probabil mi-aş fi dorit să fac asta de mai de mult 🙂

Vreau să aflu lucruri noi despre Oana Brătilă, Piedone şi Ruxandra Căvescu

7 gânduri despre „7 lucruri pe care nu le stiti despre mine

 1. Nici eu nu port cercei pentru ca in primul rand nu am avut niciodata gauri.Am vrut sa-mi fac acum o luna, am intrat la magazin si am iesit de frica:)).Acum ma gandesc sa-mi fac totusi gauri la primavara cand e mai cald afara si sa incerc sa vad cat de ciudat imi sta cu cercei 😐

  Apreciază

 2. Andreea, sa nu-ti fie frica, nu doare si e foarte rapid. Mi-am facut eu cu pistol si n-am simtit mai nimic. Dureros a fost dupa cand mi s-au umflat urechile:))
  Vreau sa caut unii cu clips pentru ca nu-mi mai amintesc cum aratam cu cercei si sunt curioasa.

  Apreciază

 3. Ce dragut. 🙂 Eu am tara, chiar doua. Imi placea sa merg cand eram mica pentru ca acolo a copilarit tata si imi povestea tot felul de lucruri de cand era el mic. Nu stiu daca erau toate adevarate, dar le ascultam cu gura deschisa. :))

  Apreciază

 4. Pingback: MUSED » Blog Archive » 7 lucruri pe care probabil nu le știați despre mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s